Algemene voorwaarden


Auteursrecht

Het auteursrecht van de foto’s is ten alle tijden van fotostudio Kim4kids. De gemaakte foto’s kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden , waaronder de website / portfolio , social media, drukwerk etc. De klant ontvangt hiervoor geen vergoeding. Indien de klant expliciet niet wil dat de gemaakte foto’s hiervoor gebruikt worden, dan dient dit aangegeven te worden voorafgaand aan de fotoshoot.


Fotostudio Kim4kids zal de gemaakte foto’s nooit verkopen aan een ander bedrijf, zonder toestemming van de klant.


De klant mag de foto’s op internet plaatsen, maar dan alleen het orgineel, zoals aangeleverd, dus geen “eigen” aanpassingen en/of bewerkingen. Fotostudio kim4kids stelt het op prijs wanneer er naamsvermelding wordt toegevoegd aan de foto.


Producten

Fotoproducten kunnen niet geruild worden, noch wordt er geld teruggegeven. Het is niet toegestaan dat de klant digitale bestanden opstuurt naar fotowedstrijden, zonder de toestemming van fotostudio kim4kids.


Bij aanschaf van de digitale bestanden is FotostudioKim4kids niet verantwoordelijk voor afwijkende kleuren wanneer de fotoproducten elders besteld worden. Enkel bij bestellingen, verwerkt door Fotostudio Kim4kids, kan hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden.


Verzetten van de afspraak

Het kan voorkomen dat een afspraak toch niet door kan gaan. Neem dan aub zo spoedig mogelijk contact op, zodat er een nieuwe afspraak ingepland kan worden. Er worden dan geen kosten in rekening gebracht.


Cadeaubon

Cadeaubonnen zijn niet vatbaar voor het herroepingsrecht, en kunnen niet retour gezonden worden. Cadeaubonnen hebben een geldigheid van 1 jaar na uitgiftedatum. Hierna vervalt de waarde van de cadeaubon.